Deprecated: Function split() is deprecated in /srv/disk5/cthulu/www/lindqvist.awardspace.info/index.php on line 17
.: CV

Labor omnia vincit ~
~ Work overcomes all things

/Vergil

Personligt brev

Jag är en färsk civilingenjör med fokus på objektorienterad programvaruutveckling, formella språk, dator/datasäkerhet och systemutveckling.
Med den utbildningen i bakfickan tror jag att jag är lämpad för de flesta utmaningar som kan uppstå då mjukvara skall tas fram, inom allt ifrån design och planering till kodning och testning.

Utöver utblidningen har jag, som hobby, arbetat mot allt ifrån PHP och CGI (Perl och Python) till JSP och ASP.NET då jag tagit fram olika hemsidor och tjänster jag använder privat.

Mitt språkintresse har återspeglat sig i andra hobbyprojekt jag gjort, och mängden språk jag testat på att programmera i (över 12 stycken senast jag räknade, vissa mera lika varandra än andra), som t.ex. NLang - ett enkelt objektorienterat språk, som jag för närvarande håller på att skriva om från scratch.

I övrigt på fritiden så brukar jag umgås mycket med min flickvän och vänner, ofta spelar vi spel eller tittar på film. Jag tycker även om att laga mat, vilket är en trevlig sak att göra flera, så ibland blir det middag med flera bjudna.

Vad gäller boende, så bor jag på Ålidhem i Umeå.